Klass 4 – 100 :-

  1. Forno A Legna
    Mozzarellaost, parmaskinka, f. ruccola
  2. Gambero
    Mozzarellaost, scampi, marinerad, vitlök, f. persilja
  3. Cozze
    Tomat, mozzarellaost, blåmusslor i skal, scampi, marinerad vitlök, f. persilja
  4. Crudo
    Tomat, mozzarellaost, parmaskinka, paprika, oliver, f. tomater
  5. Carpaccio
    Tomat, mozzarellaost, hackad pepperoni, oxfilé, f. ruccola
  6. Formaggi Vari
    Tomat, fyra olika ostar (mozzarelle, gargonzola, fårost, parmesanost), f. tomater
  7. Ciao Ciao
    Tomat, mozzarellaost, f. champ. , f. tomater, paprika, oxfilé, bearnaisesås
  8. Tefat
    Tomat, ost, skinka, champ. , räkor, (dubbelt inb.)
  9. Mone Mia
    Tomat, mozzarellaost, italiensk salami, lök, paprika, gorgonzolaost
  10. Le Chef
    Mozzarellaost, prosciutto, ruccola, f.tomater, havssalt, oliver, olivolja
  11. Rukina (Halvinb.)
    inbakade delen :
    Tomatsås, mozzarellaost, skinka
    utbakade delen : Tomatsås, mozzarellaost, parmaskinka, ruccola, havssalt, olivolja
  12. Spenatpizza
    Fårost, spenat, rödlök, f. tomater, soltorkade, tomater, oliver